Minden szülő a legeslegjobbat szeretné nyújtani születendő kicsijének. Ez teljesen természetes és egészséges dolog. De nem szabad figyelmen kívül hagyni az anyagi korlátainkat. Nem csak a legmárkásabb és legdrágább kiságy nyújthat csöppségünknek nyugalmat. Sok lehetőség van arra, hogy olcsóbban juthassunk kiságyhoz és egyéb kiegészítőkhöz. Amin nem nagyon éri meg spórolni az a babakocsi, a babakocsi sokszor ki van téve zordabb időjárási körülményeknek, annak bírnia kell a strapát. A kiságy esetében, viszont már azzal is tudunk spórolni, ha egy egyszerűbb kinézetű, de ugyanolyan stabil kiállású ágyat veszünk. Az egyszerű kinézeten otthon saját kezűleg is tudunk változtatni, különböző mintájú és színű textíliákból huzatokat varrhatunk a kiságyra, varrhatunk ugyanolyan színű kispárnát. Vagy akár fejvédőket is készíthetünk, akár zsebekkel is. Csak hagyjuk szárnyalni fantáziánk, ezek elkészítésnek technikája általában könnyen elsajátítható, mivel egyszerű formákról van szó. Sok lehetőség van arra, hogy olcsóbban jussunk kiságyhoz, nézzük e legkézenfekvőbbeket.

–          Először is úgy gondolom, megéri kérdezősködni a védőnőnknél, Ők nap, mint nap kisgyerekes anyukákkal állnak kapcsolatban. Nem mindenki akarja eladni a már kinőtt kiságy kellékeit vagy babakocsit, hiszen a második csöppségnél még jól jöhetnek ezek a kellékek. De ha valaki helyhiánnyal küzd, vagy biztosan tudja, hogy nem akar több babát vállalni, és a kellékek még jó állapotúak biztosan megpróbál túladni rajtuk, és a elég kézzelfogható a védőnőn keresztül próbálkozni, természetesen az ilyen ügyletekhez szükség van egy jó fej védőnőre is.

kisagy-keret–          Alapvető, hogy olcsóbban inkább használt kiságyhoz juthatunk hozzá, de ettől még nem feltétlenül rosszabb. Használt kiságy után megéri a különböző netes vásárlói oldalakon keresgélni. Fórumokat olvasni. Sokan próbálják pénzzé tenni a már feleslegessé vált, de még jó állapotú babafelszereléseket. Neten nem csak a használt kiságyak után éri meg érdeklődni. Sok webshop állandó akciókkal várja a vevőket, ha szerencsések vagyunk, pont kifogunk egy kiságy leárazást. Vagy, ha nem is leárazással, de egyébként is könnyebben bukkanhatunk alacsonyabb árakkal dolgozó bútorboltokra, vagy baba kellékes üzletekre. A netes keresgélés csak egy kis időt igényel, és ha nem is neten keresztül akarunk vásárolni, az árak felmérése miatt mindenképpen megéri szétnézni.

–          Ha van kisgyerekes ismerősünk, nála is érdeklődhetünk, a kisgyerekes anyukák összetartanak, lehet, hogy akinél érdeklődünk, nem tud segíteni, de könnyen ismerhet olyan anyukákat, akik igen. Ha van, lehetőségünk mindenképpen megéri kérdezősködni, az nem kerül semmibe. Családon belül gyakran járnak körbe a kiságy és annak kellékei és babakocsik.

–          Sok olyan bútorbolt van, ami kifejezetten használt bútorokra specializálódik. Az ilyen üzletekben is megéri szétnézni, mivel gyakran külföldről szerzik be árujukat és azok tökéletes állapotban lévő, jó minőségű kiságyak szoktak lenni.

komplett-kisagy

Sok lehetőség van arra, hogy kevesebb kiadással szerezzünk kiságyat. A kiságy árával úgy gondolom, lehet spórolni, lehet használtat vásárolni, de a kiegészítőknél ezt a megoldást nem ajánlanám. A matrac semmiképpen se legyen használt, ugyanúgy, mint a fejvédő, vagy az ágyneműhuzat. Ezeket jobb újonnan vásárolni, vagy újonnan házilag elkészíteni.

Hozzászólások letiltva.

Keresés
KIADÓ!!!!
Ez az oldal illetve kapcsolódó REKLÁMFELÜLETEK KIADÓK - ELADÓK! Érdeklődni az sales@domainstand.hu-n lehet.
Kiságy képek